Pravno obvestilo

Spletno mesto www.malteskapomoc.si je vzpostavljeno z namenom izvajanja dejavnosti Društva Malteška pomoč Slovenija. Vsebine spletnega mesta so informativne. Društvo Malteška pomoč Slovenija ne prevzema odgovornosti za točnost ali popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena zaradi uporabe objavljenih informacij. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ali celovitost. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Ne Društvo Malteška pomoč Slovenija ne katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršno koli škodo, ki bi izhajala ali bila povezana z obstojem, dostopom in/ali uporabo teh spletnih strani in/ali informacij, ki jih te spletne strani vsebujejo, pa tudi ne za škodo, ki bi nastala zaradi nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh, in/ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, če so bili obveščeni o možnosti take škode.

Vse informacije in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Reproducira se jih lahko izključno v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji (kopiranje, reprodukcija, objava, prenos) mora biti kot vir navedeno Društvo Malteška pomoč Slovenija.

Politika zasebnosti

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen če tako določa zakon. Ne bomo vam pošiljali sporočil, na katera se niste prijavili. Kadar koli se lahko odjavite od prejemanja naših sporočil.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira: ime in priimek, elektronski ali fizični naslov. Naša spletna stran ne zbira vaših osebnih podatkov razen, kadar vi to omogočite, torej ob naročilu storitev, oddaji povpraševanja ali kadar se naročite na naše e-novice.

Vsi vaši podatki se hranijo ves čas našega sodelovanja oz. potencialnega sodelovanja.

V kolikor se izrecno strinjate z uporabo vaših osebnih podatkov za namene oglaševanja in trženja, bomo vaše podatke shranili in uporabljali v te namene, npr. za pošiljanje novic, promocij, obveščanj o posodobitvah, idr. Podatke, ki ste nam jih posredovali, bomo lahko uporabili za izboljšanje učinkovitosti naših storitev oglaševanja in trženja.

Svoje soglasje za nadaljnjo uporabo osebnih podatkov lahko kadarkoli v celoti ali deloma umaknete. Ko bomo prejeli vaš umik soglasja, bomo vaše podatke izbrisali v roku 31 dni. Prosimo vas, da pošljete umik soglasja na enega izmed naslednjih načinov:
e-pošta: info@malteskapomoc.si
ali po navadni pošti na: Društvo Malteška pomoč Slovenija, Dunajska 116, 1000 Ljubljana

Na vašo zahtevo, ki ste nam jo podali na zgoraj navedene naslove, vam bomo sporočili, katere vaše osebne podatke hranimo in v kakšne namene.

Naša spletna stran lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate našo spletno stran, si vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov na strani, ki jo obiskujete.

Z uporabo spletnega mesta www.malteskapomoc.si soglašam z uporabo svojih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja ter jih razumem in sprejmem.

 

MALTEŠKI RED:
www.orderofmalta.int

SLOVENSKO DRUŠTVO SUVERENEGA MALTEŠKEGA VITEŠKEGA REDA:
info@malteskired.si

VELEPOSLANIŠTVO SUVERENEGA MALTEŠKEGA VITEŠKEGA REDA:
www.smomembassytoslovenia.org

 

Društvo Malteška pomoč Slovenija

Pisarna: Dunajska 116, 1000 Ljubljana | info@malteskapomoc.si